Ai nevoie de mai multe informatii? Nici o problema! Intreaba-ne orice​

Apreciem orice fel de inițiativă spre susținerea acestei cauze. Persoane fizice sau persoane juridice. Cele mai bune „tipuri” de donații sunt cele ce constau în bani sau abonamente / reduceri la clinici / laboratoare / farmacii.

Dar la fel de apreciată este și simpla utilizare a aplicației Jefry sau recomandarea ei către prietenii voștri antreprenori.

Întotdeauna am apreciat acțiunile de voluntariat și da, mereu va fi nevoie de persoane care să ne ajute prin diferitele campanii pe care le organizăm pentru grupurile vulnerabile.

În cazul în care sunteți medici sau dețineți diferite clinici / laboratoare, putem transforma și această „mână de ajutor” în câteva consultații gratuite pentru care noi vom găsi pacienți care au nevoie cu adevărat de ele. Un simplu consult de multe ori înseamnă mai mult decât orice altceva.

Cea mai mare căutare de parteneri este în direcția medicală, care să ni se alăture misiunii noastre sociale. Este bineînțeles apreciată orice formă de ajutor și orice ofertă, de la servicii complet compensate până la discount-uri pentru pacienții noștri de pe platforma jefry.social.

Suntem o echipă de oameni care prin intermediul întreprinderii noastre sociale încercăm să investim în oameni și în sănătatea lor.

Activitatea noastră economică principală, Jefry, are scopul de a ajuta și de a aduce un plus valoare antreprenorilor români, iar noi, ca semn de mulțumire, investim până la 90% din profitul realizat în această misiune socială.  

Transparența e unul din cel mai importante lucruri, într-adevăr.

Echipa Jefry este o întreprindere socială cu brevet autorizat strict în acest scop, având anual controale din partea autorităților aferente. Simpla nerespectare a tuturor celor scrise pe acest site duce la pierderea instantă a brevetului.

Donația medicamentelor este destul de complicată, legile fiind nu foarte permisive. Dacă doriți să donați medicamente, înainte de a le cumpăra / negocia vreo ofertă, putem să discutăm și să vedem exact ce medicamente le trebuie beneficiarilor noștri în așa fel încât să fie cadrul legal acoperit.

Pentru astfel de lucruri, vă invităm să completați formularul nostru lăsând un nr. de telefon pentru contact.

În momentul de față da. Suntem abia la început cu ceea ce facem, deci putem sprijini doar persoane care provin din localitatea Târgu Mureș. Pe măsură ce vom avea succes cu Jefry, vom putea începe să abordăm cât mai multe contexte sociale cu putință.

*În cazul în care sunteți în căutarea unui ONG cu alt profil de activitate care să sprijine alte tipuri de grupuri, ne puteți scrie și vom încerca să vă găsim ONG-ul potrivit.

Momentan luăm cele mai urgente cazuri și le selectăm și în funcție de ce resurse avem disponibile.

Cu cât există mai mult sprijin către cauza noastră, cu atât mai mulți oameni putem ajuta. Sperăm ca într-o bună zi să îi ajutăm pe absolut toți.

Solicita Ajutor
Grupul vulnerabil din care faci parte*
Solicita ajutor privind:*
Mesaj*
Atasament
Maximum file size: 5 Mo
Fisiere acceptate: PDF, Word, JPG, PNG