Want To Have A More Appealing Plush Bio? Read This!
Want To Have A More Appealing Plush Bio? Read This!
New Member
Joined: iul. 20, 2022
Last seen: iul. 20, 2022
0
Forum Posts
0
Topics
0
Questions
0
Answers
0
Question Comments
0
Liked
0
Received Likes
0
Received Dislikes
0/10
Rating
0
Blog Posts
0
Blog Comments

Despre mine

După doi ani de urmărire penală, dosarul împotriva Ioanei Marinescu și a brandului de cosmetice PLUSH BIO este clasat. Compania și proprietara sunt nevinovați.

 

 

 

 

Scandalul care aproape a distrus marca românească de cosmetologie a început în 2020, când au început să sosească brusc plângeri cu privire la tulburarea sănătății provocată de produse. În general, se raportează că au fost primite 11 reclamații. Poliția a respins nouă cereri, deoarece nu au existat dovezi că daunele au fost cauzate de produsele PLUSH BIO. Alte două cereri au dispărut într-o direcție necunoscută.

 

 

 

 

 

 

 

 

În același timp, a fost lansată o întreagă campanie informațională împotriva Ioanei Marinescu în rețelele sociale și mass-media populare. Se vorbea despre zeci de victime – față de cei 150 de mii de clienți mulțumiți ai mărcii. Și toate doar pe opinii subiective și absența unor dovezi reale.

 

 

 

 

Procuratura a efectuat multe verificări. În special, au efectuat o examinare a compoziției chimice a întregii linii de produse Plush Bio creme BIO. Și pe baza acestor rezultate, Ioana Marinescu a fost găsită complet nevinovată.

 

 

 

 

PLUSH BIO nu provoacă efecte secundare – Institutul Național de examinare medico-legală

 

 

 

 

În interviul său cu Fanatik.ro Ioana Marinescu Bucharest Marinescu a spus că în ultimii doi ani i s-a propus chiar să rebrandeze marca PLUSH BIO. Cu toate acestea, ea a refuzat să facă acest lucru, pentru că nu făcuse nimic rău.

 

 

 

 

În același timp, agresiunea a crescut atât de mult încât a fost amenințată cu moartea, a fost persecutată. Atât de mult rețele sociale i-au lovit reputația. De ce oamenii cred în publicațiile pe rețelele de socializare și nu în opiniile experților – este un studiu separat. Cu toate acestea, este de remarcat încă o dată că, potrivit rezultatelor inspecțiilor, Institutul Național de examinare medico-legală a decis că toate condițiile pentru crearea produselor cosmetice sigure au fost îndeplinite în timpul producției.

 

 

 

 

Institutul notează, de asemenea, în raportul său că produsele cosmetice PLUSH BIO nu ar putea provoca efecte secundare la care făceau referință rețelele sociale dacă produsul a fost utilizat în conformitate cu recomandările.

 

 

 

 

PLUSH BIO are nevoie de sprijin după scandal

 

 

 

 

În ciuda faptului că Ioana Marinescu s-a dovedit a fi complet nevinovată, PLUSH BIO scandalul nu a trecut neobservat. El a lovit în mod semnificativ marca comercială și în prisma agresiunii, compania a pierdut o mulțime de clienți. Acest lucru este extrem de nedrept, având în vedere că acuzațiile sunt nefondate.

 

 

 

 

Acum PLUSH BIO este oficial sigur. Principalul lucru este să urmați instrucțiunile. Brandul a lansat o nouă linie și merită susținut, fiind probabil cea mai persistentă marcă română din ultimii ani.

Location

Occupation

Acum PLUSH BIO
Social Networks

Esti medic?

Alatura-te echipei

Floating Background

Esti antreprenor?

Foloseste aplicatia Jefry

Afla mai multe

Primul soft de facturare si pontare automata dezvoltat mobile first. Jefry a fost dezvoltat pentru toti antreprenorii care vor sa isi usureze administrarea afacerii folosind dispozitivul lor mobil, cu doar cateva apasari de ecran. Jefry este o intreprindere sociala conceputa sa ne ajute in misiunea noastra de a salva vieți, facand ca orice utilizator a acestuia, sa aduca o contributie proprie spre succes. Prin Jefry, 90% din profiturile noastre se duc direct catre ajutorarea oamenilor defavorizati care au nevoie de servicii medicale.

Newsletter

Fii la curent cu activitatea noastra sociala.

Solicita Ajutor
Grupul vulnerabil din care faci parte*
Solicita ajutor privind:*
Mesaj*
Atasament
Maximum file size: 5 Mo
Fisiere acceptate: PDF, Word, JPG, PNG